Hovedseksjon

Sommerferie!

Fotballkamp

Det var perfekte rammer rundt kampen på Niffen: fullsatte tribuner, egen kommentator og flott sommervær.

Første omgang ble en fartsfylt affære. Lærerne virket rustne, men klarte likevel å få prikket inn en scoring signert rektor Anton Maradona Rygg.
7. trinns elevene var imidlertid stadig på hugget og kom til flere gode sjanser. Belønning for strevet kom like før pause, da 7. trinn trillet opp et flott angrep og kunne juble for en fortjent scoring. 1-1 til pause.
I andre omgang skrudde imidlertid lærerne opp tempoet. Målgarantisten Jarle Krämer viste hvor skapet skal stå med tre raske scoringer like etter avspark. Likevel klarte 7. trinn å score tre mål etter dette, men lærerne trakk til slutt det lengste strået med en matchvinnende scoring av rektor Anton Lionel Rygg. 5-4.

Den perfekte starten på sommerferien og en fin avslutning for 7. trinn.