Velkommen til digitalt foreldremøte

Direkte

Dere har fått en skolemelding med lenke til dette møtet, og sendingen vil være åpen fra 16.50. (Det er mulig å stille spørsmål underveis)

Hvordan bli med på møte?

Agenda for møtet er først og fremst gjenåpningen av Munkerud på mandag. I nyheten vi la ut i går skisserte vi hovedrammene for hvordan skolehverdagen blir framover. Målet med alt vi gjør er at skolen fortsatt skal være trygg og god for elevene våre. Nedenfor finner dere de rutinene vi har utarbeidet for å oppnå dette. Rutinene bygger på den nasjonale smittevernveilederen for barneskoler, Oslo kommunes egne retningslinjer, samt innspill fra ansatte, FAU-styret og beredskapsgruppe. Vi mener dette er gode rutiner som vi skal jobbe hardt for å etterleve. Foreldremøtet i ettermiddag tar utgangspunkt i rammer og rutiner for åpningen, samt spørsmål som har blitt formidlet gjennom FAU og som eventuelt kommer i løpet av møtet.

Vi minner om at alle som har barn på AKS må sende inn nytt henteskjema

Rutiner for åpning av skolen

Oversikt over gruppefordeling, ansvarlig gruppeleder, samt oppmøtested på mandag, kommer via kontaktlærer fredag 24.04. Nedenfor ser dere en oversikt over hvor klasser/grupper skal ha tilhold fra mandag 27.04:

Klasserom Rød gruppe

Klasserom